İsmail Küçükkaya: "Binali Yıldırım'a Hakkımı Helal Etmeyeceğim"

FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya, Binali Yıldırım’a hakkını helal etmediğini duyurdu.

24 Haziran 2019 - 15:07 - Güncelleme: 24 Haziran 2019 - 15:12

İBB Başkan adayları Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasındaki ortak canlı yayının moderatörlüğü yapan FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya, Binali Yıldırım’a hakkını helal etmediğini söyledi.

Çalar Saat programında konuşan Küçükkaya, “Normalde affetmek lazım ama, kendi kendime olsam affederim. Ben neleri affettim bir bilseniz fakat ben Binali Yıldırım’a hakkımı helal etmeyeceğim,” dedi.

Küçükkaya şöyle devam etti; “Neden biliyor musunuz? Çünkü o her şeyi biliyor. Onun danışmanı her şeyi biliyor. Türkiye’nin gözü önünde olup bitenleri kendisine baskı yaptılar. Belki yanlış bilgiler verildi. Normalde kendi kendime kalsam hakkımı helal ederim, kimlere ne haklar helal ettim biliyor musunuz ama bu defa ben bu sefer Binali Yıldırım’a hakkımı helal etmeyeceğim. Allah’a havale ediyorum kendisini, her şeyi bilmesine rağmen.”

Kaynak: birgun.net
Bu haber 526 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kılıç, “Sığacık halka kapatılıp, yabancı turiste açılacak”
Kılıç, “Sığacık halka kapatılıp, yabancı turiste...
Başkan Tugay, “Kültürel mirasımızı korumak en önemli amacımız”
Başkan Tugay, “Kültürel mirasımızı korumak en önemli...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()