İskenderun'da TKP Bürosuna Saldırı

İskenderun’da bulunan Türkiye Komünist Partisi (TKP) bürosuna bir grup tarafından düzenlenen saldırıda bir kişi yaralanırken, taş ve sopalarla gerçekleştirilen saldırının parti üyelerince püskürtüldüğü öğrenildi.

03 Aralık 2018 - 09:16

2 Aralık Pazar günü, İskenderun’da bulunan Türkiye Komünist Partisi (TKP) bürosuna faşist bir grup tarafından saldırı girişiminde bulunuldu. Taş ve sopalarla gerçekleştirilen saldırı binada bulunan parti üyeleri tarafından püskürtülürken bir kişi de yaralandı.

soL'un haberine göre Yaralanan TKP üyesinin durumunun iyi olduğunu aktaran TKP İskenderun İlçe Örgütü adına konuşan Özkan Öztaş, soL’a yaptığı açıklamada geçtiğimiz günlerde sözlü olarak başlayan sataşmaların, bu saldırı ile yeni bir boyut kazandığını belirtti.

'SALDIRININ ZAMANLAMASI TESADÜF DEĞİL'

Türkiye’de işçi sınıfına yönelik saldırıların taşeronluğunu yapan faşistlerin bugün gerçekleştirdiği saldırının şaşırtmadığını belirten Öztaş, “Yaşanan saldırının, Türkiye Komünist Partisi’nin, İskenderun’da sosyalizmin bayrağını gericiliğe, karanlığa ve patronlara karşı yükselttiği bir döneme denk gelmiş olmasının tesadüf olmadığını düşünüyoruz” dedi.

İskenderun’da işçi sınıfının sözünü söylemeye devam edeceklerini belirten Öztaş, “Tüm dostlarımızı patronlara, gericilere ve faşistlere karşı mücadelenin bayrağı altında buluşmaya ve ülkenin aydınlık geleceği için bir araya gelmeye davet ediyoruz.” sözleri ile çağrıda bulundu.

Bu haber 1468 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()