İnce 'yi Destekleyen İller Cezalandırıldı mı?

CHP'nin Millet İttifakı çerçevesinde İYİ Parti'ye bıraktığı iller CHP Kulislerinde yeni tartışma başlattı.

15 Aralık 2018 - 13:27 - Güncelleme: 15 Aralık 2018 - 13:34

Gerçek Haberci'nin haberine göre,  CHP'nin 24 Haziran Genel Seçimleri için İYİ Parti ile yapılan Mİllet İttifakı'nın yerel seçimlerde de devam etme kararı sonrası İYİ Parti'ye bırakılan iller partide yeni tartışma başlattı. CHP'nin ittifak anlaşmasına göre aday çıkarılmayacak olan Manisa, Balıkesir, Kayseri, Denizli, Trabzon, Konya, Samsun, ve Sakarya delegelerinin büyük çoğunluğunun kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı Muharrem İnce’ye destek için imza veren iller olması dikkat çekti. 


Parti kulislerinde bu illerin İYİ Parti'ye bırakılması nedeniyle örgütte oluşan rahatsızlığın bu iddia ile doruk noktaya ulaştığı, CHP Genel Merkezi'nin bu soruna çözüm arayıp ikna etmek edilmesi için arayışlarda bulunduğu konuşuluyor.

Bu haber 1443 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()