IMF Pakistan'a 6 Milyar Dolarlık Kredi Paketi Verecek

Uluslararası Para Fonu (IMF) biriken borçlar ve ödemeler dengesi gerekçeleri ile Pakistan'a 3 yıl için 6 milyar dolarlık kredi paketi verilmesini onayladı.

04 Temmuz 2019 - 11:44

Uluslararası Para Fonu (IMF) İcra Kurulu, Pakistan'a 3 yıl için 6 milyar dolarlık kredi paketi verilmesini onayladı.

İcra Kurulu'nun verdiği onay çerçevesinde 1 milyar dolar hemen verilecek. Geri kalan kısım için program kapsamında çeyrek dönemlerde yapılacak gözden geçirmelere bağlı olarak kademeli olarak ödenecek.

Kredinin onaylanmasının ardından açıklama yapan IMF Başkan Vekili David Lipton, kredi paketinin verilmesine Pakistan'ın "finansal gereksinimleri" ve "dengesiz ve zayıf büyümeye dayalı ekonomik sorunları" olmasını gerekçe gösterdi.

Kaynak: evrensel.net
Bu haber 1031 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()