İmamoğlu Erdoğan'ı halı sahada maç yapmaya çağırdı

İmamoğlu, Erdoğan'la İstanbul turu yapıp 'ona yanlış anlatılan icraatlerini göstermek istediğini' söyledi, 'İsterse bir halı sahada futbol maçı bile yaparız' dedi.

10 Haziran 2021 - 20:16

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı birlikte İstanbul turu yapmaya çağırdı ve "İsterse bir halı sahada futbol maçı bile yaparız" dedi.

Maltepe Orhangazi Şehir Parkı’nda açılış töreninde konuşan İmamoğlu "Sayın Cumhurbaşkanımız bizi takip etmeyi çok seviyor. İçten içe bir sempatisi olduğunun farkındayım. Biraz sanki imreniyor gibi. Yani imrenerek izlediğinin de farkındayım. Vardır ya böyle çok imrenirsen tırnaklarını yer gibi izlersin, sanki beni öyle izliyor. Gerçekten sıkı bir takipçimiz olduğunu düşünüyorum" dedi.

İmamoğlu "Sayın Cumhurbaşkanımız düşünürse onunla İstanbul turu yapmak isterim. Ona yanlış anlatılan icraatlerimizi bizzat yerinde göstermek isterim. İsterse bir halı sahada futbol maçı bile yaparız. Kendisini davet ediyorum" diye konuştu.

Bu haber 575 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()