İlk Onbirler Belli Oldu

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe Trabzon Medical Park Stadyumu'nda karşı karşıya geleceği 11'ler belli oldu.

25 Kasım 2018 - 17:58 - Güncelleme: 25 Kasım 2018 - 22:23

Bordo mavili ekipte sakatlıkları bulunan Kucka ile Hosseini maç kadrosunda yok. Bu oyuncuların yanı sıra kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz da kadroda yer almıyor.

Fenerbahçe'de sakat olanYassine Benzia, Alper Potuk ve Şener Özbayraklı'nın yanı sıra cezalı Jailson ve Roberto Soldado da kadroda yer almadı.

İlk 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Pereira, Zargo Toure, Hüseyin, Novak, Onazi, Sosa, Abdülkadir, Yusuf Yazıcı, Nwankaeme, Rodallega.

Fenerbahçe: Harun, Isla, Neustaedter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Eljif Elmas, Andre Ayew, Valbuena, Frey, Slimani

Bu haber 1076 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi
Konak Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını...
Ömer Eşki: Bornova’nın zenginliğini ortaya çıkaracağız
Ömer Eşki: Bornova’nın zenginliğini ortaya çıkaracağız

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()