İlk kez düzenlenen Uluslararası Türk Daması Turnuvası geleneksel hale getirilecek

Bornova Belediyesi ve Ege Damacılar Derneği tarafından Bornova’da ilk kez düzenlenen Uluslararası Türk Daması Turnuvası’na Türkiye’nin yanı sıra Kuveyt, Katar, İran ve Lübnan’dan katılan 100’ü aşkın damacı, final gününde büyük heyecan yaşattı.

30 Eylül 2019 - 13:57 - Güncelleme: 01 Ekim 2019 - 15:11

Açılış gününde ilk hamlelerini, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ve Ege Damacılar Derneği Başkanı Murat Keser’in yaptığı Turnuva’nın şampiyonu Diyarbakır’dan Suat Aydın oldu. Aydın, kupasını Başkan İduğ’dan aldı. Faik Yıldız’ın ikinci, Ahmet Karadaş’ın üçüncü, Mesut Gencer’in de dördüncülüğü elde ettiği Turnuva’da, ilk 10’a İran’dan iki damacı girdi.

 

DAMAYI GENÇLERİMİZE DE SEVDİRELİM

 

Ödül töreninde konuşan Başkan İduğ, tüm katılımcıları kutlayarak, usta damacılardan bilgilerini gençlere aktarmalarını istedi. Başkan İduğ, “Sizlerin bu oyunu Bornovalı gençlere sevdirmeniz, onların da ulusal ve uluslararası organizasyonlarda derece alması en büyük dileğim” dedi. İduğ, Turnuva’nın önümüzdeki yıllarda da aynı şekilde devam etmesini arzu ettiğini söyledi.

 

EN BÜYÜK TEŞEKKÜR BAŞKAN İDUĞ’A

 

Ege Damacılar Derneği Başkanı Murat Keser de Turnuva’nın şölen havasında geçtiğini belirterek, “Yurtdışından ve Türkiye’nin çeşitli kentlerinden gelip bizi onurlandıran herkese, en çok da Bornova Belediye Başkanımız Dr. Mustafa İduğ’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

BORNOVA’DA ÇOK İYİ AĞIRLANDIK

 

Lübnanlı Damacı Fadi Ümran ise Bornova’da en iyi şekilde ağırlandıklarını belirterek, önümüzdeki yıllarda kendi ülkesi ve bu turnuvada yer alan Kuveyt, Katar ve İran’ın dışında Suriye, Irak, Suudi Arabistan ve Yemen’den oyuncuların katılımı için de elinden geleni yapacağını söyledi.

 

 

Bu haber 1037 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()