İlk Cuma’da maske ve seccadeler Bornova Belediyesi’nden

29 Mayıs 2020 - 15:25

Bornova Belediyesi, Koronavirüs sonrasında kılınacak ilk toplu namazlar için ilçe genelinde tedbir aldı. Bornova Belediyesi ekipleri, ibatede açılan 28 caminin girişinde ateş ölçümü yaparak maske ve seccade dağıtımı yaptı.

 

Uzun bir aradan sonra toplu şekilde ibadet edilmeye başlandığını belirten Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Bu sürecin sorunsuz olarak geçirilmesini sağlamak için yaptığımız çalışmalar dezenfeksiyon çalışmaları dışında da devam ediyor” dedi. 

 

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye göre 29 Mayıs itibariyle cami ve mescitler sadece öğle, ikindi ve cuma namazları için toplu ibadete açıldı. Cuma namazları avluda, öğle ve ikindi namazları ise yine sosyal mesafeyi koruyarak içeride cemaatle kılınabiliyor.

 

Bu haber 641 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()