Ilıca Ekrem Oran'ı Bağrına Bastı

Çeşme'nin Ilıca Mahallesi'nde Ilıcalılar ile buluşan CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran, balıkçıların teknelerinde meşaleleri ve havai fişek gösterisiyle karşılanırken, sahildeki kafede toplanan yüzlerce Ilıcalı da sevgi gösterisi yaptı.

07 Mart 2019 - 11:37

CHP İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları ve İYİ Parti İlçe Başkanı Volkan Evci ve Belediye Meclis Adayları ile birlikte büyük bir konvoyla Ilıca'ya gelen Belediye Başkan Adayı Oran, Ilıcalıların sevgi gösterisi ile karşılandı.

 

Annesi ve eşi ile Ilıcalılar'ı selamladı

 

Konuşmasını yapacağı sahneye annesi Sevim Oran ve eşi Nuriş Oran ile birlikte çıkan ve el ele Ilıcalıları selamlayan Ekrem Oran, dakikalarca alkışlandı. Ekrem Oran'ın annesi Sevim Oran'ın duygulandığı ve gözyaşlarını tutamadığı ise dikkatlerden kaçmadı. Sevim Oran, oğlunun konuşmasını sahnenin arkasından izlerken de Ilıcalıların sevgi gösterisi karşısında duygu yoğunluğu yaşadı. 

 

Kendisini "Ilıca'nın evladı" olarak nitelendiren Belediye Başkan Adayı Oran, Ilıca'nın köklü ailelerinin fertlerinin de katıldığı toplantıda, Ilıca'ya iade-i itibar kazandıracağını vurguladı. 

 

El ele tutuştular

 

Oran konuşması sırasında, CHP'den Belediye Başkan Aday Adayı olan Ilıca'nın sevilen ismi ve CHP eski İlçe Başkanı Doktor Mehmet Görgün ile eski Milletvekili ve Alaçatı Belediye Başkanı Remzi Özen'in yanı sıra, kendisi de Ilıcalı olan CHP İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları ve Ilıca'nın sevilen isimlerinden Reşat Akbaykal ile Emir Hasan Uysal'ı da sahneye davet edip el ele tutuşarak birlik beraberlik görüntüsü verdi. 

 

"Ilıca'yı yeniden Ilıca yapmaya geliyorum"

 

Konuşmasında, Ilıca'ya eski canlılığını kazandıracağını ifade eden Oran, "Denizinden sıcak su kaynayan Yıldız Burnu'nu Çeşme turizmine kazandırmaya geliyorum. Rahmetli Celal Bayar'ın evinin önündeki eski iskeleleri tekrar yapmaya geliyorum. Ilıca'nın balıkçılarına destek olmaya, onlara soğuk hava deposu kurmaya geliyorum. Ben, Ilıca'yı yeniden Ilıca yapmaya geliyorum. Ilıca çarşımızı yeniden kurup, yeniden ayağa kaldırarak, o neşeli, o renkli günlerine kavuşturmaya geliyorum. Dünyaya Çeşme'yi tanıtan eski Çeşme Festivali'ni yeniden canlandırmaya geliyorum. Çeşme'yi, bütün yarımadayı, dünyaya yeniden tanıtmaya geliyorum. Okullar kapandığında açılan, açıldığında sona eren turizm sezonuna razı değilim. Turizm sezonunu uzatmaya geliyorum. Herkese daha çok iş, herkese daha çok aş için geliyorum" diye konuştu.  

Bu haber 2886 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()