İLHAM VEREN KENT EFES SELÇUK, TRAVEL TURKEY’DE

Efes Selçuk Belediyesi 5- 7 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 13. Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi’nde yerini aldı.

06 Aralık 2019 - 14:24

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın bünyesinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve İZFAŞ ortaklığında düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı, bu yıl 13'üncü kez kapılarını açtı. 5- 7 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 13. Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresinde yerini alan Efes Selçuk Belediyesinin standı yoğun ilgi gördü. Türkiye’nin en modern ve en büyük fuar kompleksi olan Fuar İzmir’de Hol A İzmir Sokakları Özel Alanı’nda yerini alan Efes Selçuk Belediyesi, ilham veren kentin güzelliklerini dünyaya tanıtıyor.

EGE RÜZGARINA EFES SELÇUK KATKISI

43 ülke, 36 ilden 300’e yakın katılımcıyla kapılarını açan ve bu yıl fuar konseptine eklenen “Özel İzmir Sokakları” Bölümü ile renklenen Travel Turkey İzmir Fuarı’nda esen Ege rüzgarına Efes Selçuk Belediyesi de katkıda bulunuyor. Yurt dışı programı nedeniyle fuara katılamayan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'i,  CHP Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Nuri Caferoğlu Belediye Başkan Vekili olarak temsil etti. Başkan Yardımcısı Şerafettin Budak ve CHP'li Meclis Üyelerinin de katıldığı Efes Selçuk Standı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Efes Selçuk’un yıllara sari tarihini, kültürünü, doğal zenginliklerini tanıtmayı amaç edinen Efes Selçuk Belediyesi turizm sektörünün paydaşlarını ilham veren kente davet ediyor. Resmi açılış programının yapılmasının ardından yoğun ilgi gören Efes Selçuk Belediyesi standını, başta İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer olmak üzere; birçok ilçe belediye başkanı ziyaret etti. Belediye Başkanvekili Nuri Caferoğlu da beraberinde başkan yardımcısı Şerafettin Budak ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Osman Gülmez ile birlikte stantları ziyaret etti. Efes Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli ziyaretçileri karşılayarak ilham veren kenti üç gün boyunca tanıtacak.

Travel Turkey İzmir’de acente ve tur operatörleri, oteller ve konaklama tesisleri, havayolu şirketleri, Uluslararası Destinasyonlar, iş ve kongre turizmi, sağlık turizmi, yat ve kruvaziyer turizmi, konsolosluklar, turizm merkezleri, birlik ve dernekler, turizm taşımacılığı, kongre ve ziyaretçi büroları, otel ekipmanları, alternatif turizm ve seyahat teknolojileri ile turizm medya kuruluşlarının yanı sıra valilikler, belediyeler, ticaret odaları ile kamu kurumları yer alıyor.

Bu haber 956 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()