İl Başkanı Ankara'da, Örgüt Gergin

CHP İl Başkanı Deniz Yücel'in yerel seçim süreciyle ilgili bugün Ankara’ya yaptığı ziyaretin içeriği ile ortaya çıkan söylentiler CHP İzmir'de huzursuzluk yarattı.

06 Kasım 2018 - 22:44

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in bugün Ankara’da yerel seçim süreci ile ilgili görüşmeler yapması İzmir' de parti kulislerini hareketliliğe neden oldu.

Kulislerde: "Yücel meclis listelerinin hazırlanmas sürecinde etkisini arttırmak için Ankaraya gitti" haberlerinin konuşulmaya başlanması sonrası parti kulisleri bir anda hareketlendi.

Kulislerde Yücel'in ilçe belediye meclis üyelerinin belirlenmesi yetkisini ilçe başkanlıklarından alarak, bir il yöneticisinin kordinasyonunda gerçekleştirilmesini teklif ettiği öne sürüldü. Yücel'in bu teklifini güçlendirmek için gerekirse il yöneticileri ile beraber birer de İzmir Milletvekili'nin görevlendirilebileceğini önerdiği öne sürüldü.

Bu haber 1408 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()