İKKB Başkanı Serter’den İzmirlilere yardım kampanyasına destek çağrısı

İzmir Kadın Kuruluşları Birliği (İKKB), “Birlik Olmanın Gücü” sloganıyla hareket ederek birliğin çatısı altında faaliyet gösteren 48 derneğin katılımıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere COVİD-19 erzak kampanyası başlattı.

15 Nisan 2020 - 14:30

Virüs salgınından dolayı ihtiyaç sahiplerinin unutulmaması gerektiğini ifade eden İKKB Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter, yaşanan sıkıntının el ele vererek aşılacağını söyledi. İzmir Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan Halkın Bakkalı’dan erzakların temin edileceğini belirten Serter, “Koronavirüs salgını her geçen gün ülkemizde yayılmaya devam ediyor. Bizler bu salgından dolayı evden çıkmayan bireylerin ve ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olduğumuzu göstermek için bu kampanyayı başlattık. Salgından kaynaklı bu kriz döneminde İzmirlilerin yanında olmak için 48 derneğimiz ile birlikte yola çıktık. Bu salgın döneminde başta İzmirliler olmak üzere ülkece ne kadar birbirimize destek olursak o kadar az hasarla atlatırız. Umarım, bu salgın kısa sürede kontrol altına alınır” dedi.

Koronavirüs salgını nedeniyle riskli gruplar altında olan ve evden çıkmaması gereken bireyler ve ekonomik olarak zor durumda olan aileler için ihtiyaçlarını karşılamak için bu kampanyanın başlatıldığını vurgulayan Serter,

İzmir Büyükşehir Belediyemizin veri tabanına kayıtlı korona virüs nedeniyle ekonomik krizin de etkisiyle geçimini sürdürmekte zorlanan 40 bin aile var. Ve kriz döneminde gelirsiz kalan bu ailelerin sürdürülebilir şekilde yardıma ihtiyaçları var. Öncelikle bu ailelere destek olmak adına www.halkinbakkali.com‘dan seçeceğiniz paketlerle bu zorlu süreçte çaresiz kalan bu ailelere destek olabiliriz.

Böylelikle hem corona dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere yardım ederken hem de halkın bakkalına ürün veren kooperatiflere de destek olmuş oluruz.

Kalbi her zaman insanlık için atan İzmirlileri bu zorlu süreçte yardım kampanyamıza destek olmaya çağırıyorum ” diye konuştu.

 

Bu haber 988 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()