İKİ YILLIK DİJİTAL SINIF PROJESİNE FOÇA’DA MUTLU SON

İzmir’in Foça İlçesi’nde bulunan Reha Midilli İlkokulu, koordinatörlüğünü üstlendiği AB Erasmus+ projesini başarıyla tamamladı. 5 katılımcı ülkenin öğretmenleri sonuç değerlendirime toplantılarının ardından Kemeraltı, tarihi Efes Kenti ve Foça’nın muhteşem adalarıyla, Siren kayalıklarını kapsayan tekne gezisiyle uğurlandı.

14 Ağustos 2019 - 13:12

Foça Reha Midilli İlkokulu öğretmenlerinden Ozan Aras’ın koordinatörlüğünü üstlendiği “Z Generation İn Digiital Classrooms” (2017-1-TR01-KA219-045663_5)adlı proje Portekiz, İtalya, Romanya ve Polonya’dan okulların katılımıyla gerçekleştirildi.  Proje kapsamında öğretmen ve öğrenciler birbirlerinin ülkelerine giderek yaratıcı okur yazarlık, çizgi roman oluşturma, arttırılmış gerçeklik uygulamaları, online sınavlar  ile eğlenceli değerlendirme ve kodlama faaliyetleri konularında  çalışmalar yaptılar. 

Foça Reha Midilli İlkokulundan 33 öğrenci ve öğretmen planlanan faaliyetler kapsamında Avrupa’da eğitim ve öğretim çalışmalarına katılma fırsatı yakaladılar.  Projenin kapanış toplantıları için Foça’ya gelen konuklar Reha Midilli İlkokulu Müdürü Ahmet Bakır eşliğinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar’ı ziyaret ederek bilgi aktardılar. Tarihi Efes kentini gezen, Kemeraltı’nda hediyelik eşya alışverişi yapan paydaşlar finali Foça’nın denizi ve doğasıyla vazgeçilmezleri arasında yer alan adaları ve ünlü Siren Kayalıkları’na düzenlenen tekne gezisi ile yaptılar.  

Proje koordinatörü öğretmen Ozan Aras gerek projelendirilen konular ve gerekse ülke tanıtımı açısından çok başarılı çalışmalar yaptıklarını, paydaşların ifadesiyle Avrupa’nın 4 ülkesinden gelen konuklarla “projenin hiç bitmemesini” isteyecek kadar samimi ve kalıcı dostluklar kurduklarını söyledi. Aras; “Okulumuz  ikinci Erasmus+ Projesini de başarı ile kapattı. Ulusal Ajans yeni bir projemizi de kabul etti. Böylece uluslararası eğitim alanındaki varlığımızı devam ettireceğiz.Finlandiya’da öğretmen eğitimlerini içeren  ( 2019-1-TR01-KA101-067705 Kod Nolu)  “Stem’le Üreten Genç Beyinler” Projemizi  önümüzdeki eğitim öğretim yılında uygulamaya başlayacağız.” Dedi.

Bu haber 674 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()