İki Yaka Buluştu

Dikili ve Midilli arası gemi seferleri başladı.

03 Temmuz 2019 - 09:17

Dikili ve Midilli arası gemi seferleri Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’ün girişimleri sonunda başladı. Dikili Limanı’na gelen ilk sefere Yunan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’ün hummalı çalışmaları sonuç verdi ve Dikili ve Midilli arası ilk gemi seferleri başladı. Midilli’den gelen ilk kafileyi de Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz karşıladı.  

Büyük ilgi

İlk sefer olarak Midilli’den gelen 410 kişilik turist kafilesini limanda karşılayan Başkan Adil Kırgöz, ziyaretçilere hoş geldiniz diyerek hepsine yakın ilgi gösterdi. İki yaka arasında ki dostluğu pekiştirmek adına seferlere çok önem verdiğini söyleyen Dikili Belediye Başkan Kırgöz,”Kent turizmi ve ekonomisini canlandırmak adına komşumuz Midilli ile ilk gemi seferini gerçekleştirdik. Karşı yakadan gelen değerli dostlarımıza hoş geldiniz dedik. Beklediğimiz ve özlediğimiz güzel dostluk köprüsünü bir kez daha kurduk” dedi.” dedi.

Seferler iki yönlü olacak

Feribot seferlerinin ilk olarak Midilli-Dikili-Midilli olarak başladığını kaydeden Başkan Kırgöz, “ Seferlerimiz her hafta Salı günleri Midilli’den sabah saat 09:00’da geliş, aynı gün akşam saat 18:00’da dönüş olarak başladı. Sıra Dikili'den Midilli'ye gerçekleşecek seferlere geldi. En kısa sürede bu seferleri de başlatarak iki yakayı tam anlamıyla bir araya getirmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

Bu haber 452 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()