İGC Online Eğitim için son kayıt 5 Mart!

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin (İGC), Avrupa Birliği (AB) hibe destek programı kapsamında kurduğu İGC Basın Akademisi eğitimlerinin Mart- Haziran dönemi başlıyor. Pandemi nedeniyle online platformlar üzerinden yapılacak eğitimler 8 Mart’ta başlayacak. Ücretsiz yapılacak eğitimlerin son kayıt tarihi 05 Mart 2021.

19 Şubat 2021 - 12:45

İzmir Gazeteciler Cemiyeti(İGC) tarafından uygulanan ‘AB Basın Özgürlüğü için Örgütlü Gazeteciler ve Güçlü Dayanışma Projesi’ programı kapsamında kurulan İGC Basın Akademisi’nde 5. Dönem eğitim kayıtları başladı. Kayıt için son başvuru tarihi 5 Mart 2021.

Bu dönem, önceki eğitimlerden farklı olarak İngilizce eğitimi başlangıç ve orta seviye olarak ikiye ayrıldı. Pazartesi günleri Ahmet Veli Olgundeniz tarafından İngilizcesi başlangıç seviyesinde olan gazetecilere eğitim verilerken, Cuma günleri Luke James Kelly tarafından orta düzeyde  İngilizce eğitim verilecek. Sosyal Medya Uygulamaları ve Yönetimi dersi ise Sosyal Medya ve Dijital Uygulamaları olarak yeniden revize edildi.  Dersin eğitmeni İzmir Ekonomi Üniversitesi öğretim görevlisi Hakan Tuncel olacak. Görsel ve İşitsel Medyada Yeni Teknolojiler ve Kullanımı eğitim programı ise İzmir Ekonomi Üniversitesi öğretim görevlisi Dr.Alper Gedik tarafından verilecek.

08 Mart- 04 Haziran 2021 periyodunda yapılacak eğitimler, hafta içi her gün saat 18.30-20.30’da online platformlar üzerinden yapılacak.

 

İGC Basın Akademisi’nde ücretsiz düzenlenen eğitimler, 4 başlıkta sürdürülecek.

 

Eğitim başlıkları:

  1. Sosyal Medya ve Dijital Uygulamaları
  2. Dijital Pazarlama
  3. Görsel ve İşitsel Medyada Yeni Teknolojiler ve Kullanımı
  4. İngilizce Eğitimi (başlangıç-orta seviye)

 

Bu haber 488 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()