İGC, ölümünün 31. yıldönümünde Çetin Emeç’i andı

İGC Yönetim Kurulu, "Uğradığı silahlı saldırıyla aramızdan alınan Türk basınının değerli ismi Çetin Emeç’i ölümünün 31.yılında saygıyla anıyoruz."

07 Mart 2021 - 13:07

"Çetin Emeç, Türk basınının ve Türkiye’de gazeteciliğin gelişmesinde önemli bir yer edinmiş, usta bir gazeteciydi" açıklamasında bulunan İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, "Atatürk ilkelerine bağlılığıyla laik ve demokratik düşünceden asla taviz vermedi. Aydın, dürüst ve çalışkan kişiliğiyle pek çok gazetecinin yetişmesini sağladı, ilkeli ve objektif habercilik anlayışıyla nice gazetecinin meslek hayatına yön verdi. Ancak tüm bunlara rağmen Türkiye’de basın özgürlüğü ve demokrasiyi yok etmek isteyen karanlık güçlerin hedefi ve kurbanı oldu. Bugün aramızda olmasa da gazetecilik mesleğine bıraktığı öğretilerle yaşamaya devam ediyor. Çetin Emeç başta olmak üzere yaşamları pahasına doğruları yazan, Türk basının solmaz kalemlerini saygıyla anıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Bu haber 684 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()