İGC Emek ve Gelecek Grubu: "Yeni cemiyet merkezi ve basın akademisi bir ay içinde açılacak"

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin 23 Haziran’da gerçekleşecek genel kurulu için yola çıkan Emek Ve Gelecek Grubu bir açıklama yaparak, üyelerin takdiri ile göreve geldiklerinde, seçimin ardından, depremden etkilenen İzmir Gazeteciler Cemiyeti yönetim merkezi ile İGC Basın Akademisi’nin yeni yerine taşınacağını açıkladı.

15 Haziran 2021 - 10:55

İGC  Başkan Yardımcısı  ve Emek ve Gelecek Grubu Başkan Adayı Dilek Gappi, şu bilgileri verdi:
“Bilindiği gibi 30 Ekim depreminde, İGC binamız  ve bu binada yer alan İGC Basın Akademimiz, ağır etkilendi. Binamızda ikamet yasaklandı.
Söz konusu süreç ayrıca takip ediliyor.
Pandemi ve depremin ardından yeni yer arayışımız sürdürüldü.
Ancak, maalesef bir takım kişiler tarafından seçim gerekçe gösterilerek süreç sekteye uğratıldı.
Seçimin ardından ise yeni yerimize geçmek için altyapı ve bütçemiz hazır.
Eğitim salonları,  stüdyo ile genç ve serbest meslektaşlarımız için çalışma alanlarının da yer alacağı  İGC Basın Akademisi’ni en kısa sürede, yaklaşık bir ay içinde hayata geçireceğiz.
Yine öncelikli hedeflerimizden biri, İGC binamızı ekonomik koşullarda ve tavizsiz yapabilmek olacaktır. Üyelerimizden  BİNA KOMİSYONU oluşturarak ve kamuoyu gücümüzü kullanarak  binamızı, ‘Basın Merkezimiz ve Basın Lokalimiz’ de içinde olacak şekilde inşa edeceğiz” dedi.

75 yıllık İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ne güç katmak için üst üste proje gerçekleştiren bir birikime sahip olduklarına dikkat çeken Gappi, sayısı 50’ye ulaşan proje açıkladıklarına dikkat çekti.  

Projelerini  açıklamaya devam eden EMEK ve GELECEK Grubu
 “Vaatlerimizi gerçekleştirmek için SÖZVERİYORUZ” diyerek, tüm üyelerini     23 Haziran 2021 tarihinde Tarihi Havagazı Fabrikası’nda yapılacak genel kurula davet etti.


DENEYİMİN zenginliği,  YENİLENMENİN gücü,
EMEK’e verdiğimiz değer, GELECEK’e olan inancımızla
meslek ve meslektaşlarımızın yanındayız..

Bu haber 262 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...
Gaziemir’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı
Gaziemir’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()