İGC'den Sertel için taziye mesajı!

28 Mayıs 2021 - 10:24

İzmir Gazeteciler Cemiyeti, Onursal Başkan Atila Sertel'in eşi gazeteci-yazar Ziynet Sertel'in vefatı dolayısıyla taziye mesaj yayımladı.

Yönetim Kurulunca yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Cemiyetimiz üyesi, CHP İzmir Milletvekili, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Atila Sertel’in eşi,  gazeteci - yazar Ziynet Sertel vefat etmiştir. Cenazesi bugün Fidanlık Camiinde kılınacak ikindi namazının ardından Bornova Mezarlığı’nda toprağa verilecektir. Ziynet Sertel’in vefatından büyük üzüntü duyduğumuzu belirtir,basın camiamıza ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

ZİYNET SERTEL

1960 yılında İzmir’de doğdu. Ege Üniversitesi Gazetecilik Yüksek Okulu’ndan 1982 yılında mezun oldu. Gazeteciliğe 1986 yılında Turkish Daily News Gazetesi İzmir temsilcisi olarak başladı. 1994 yılından 2009 yılına kadar haftalık Söz Gazetesi’nin İmtiyaz sahipliğini yaptı. 2000 yılından itibaren 15 yıl boyunca aylık Şehir ve Başkan Dergisi’nin imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni olarak görev aldı.

Meslektaşı Atila Sertel ile 41 yıllık evli olan Ziynet Sertel’in Özmen Serdar ve Özgür Mustafa adında iki oğlu, Özden isminde gelini, Atilla Atlas, Özgen Demir ve Özgün Deniz isminde üç erkek torunu vardı."

Bu haber 555 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()