İGC, "Demokrasiye Yine Saldırı"

İzmir Gazeteciler Cemiyeti, "Gazeteciler Orhan Uğuroğlu ve Afşin Hatipoğlu ile yine aynı saatlerde evinin önünde saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a saldırıları kınıyoruz" ifadelerine yer verdi.

16 Ocak 2021 - 11:22

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, yaşanan saldırıları kınayarak açıklamasında şöyle dedi:

"İçinde bulunduğumuz şu zor günlerde toplum kutuplaştırılmaya, ayrıştırılmaya devam ediyor. Düşünce ve ifade özgürlüğünün, demokrasinin düşmanları yine gazetecileri hedef gösterdi, talimatı alanlar yine saldırdı. Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu, evinin önünde otomobiline bindiği sırada, KRT program yapımcısı Afşin Hatipoğlu ise evine giderken saldırıya uğradı ve hastaneye kaldırıldı. Saldırganlar mı? Yine hiçbir şey olmamış gibi kaçtı.  Adaletin yoksunluğu ve meslektaşlarımızın hedef haline getirilmesi karşısında kaygımız büyük. Ancak tüm bu yaşananlara seyirci kalmayı reddediyoruz. Olayın faillerinin yakalanarak derhal adalet karşısında hesap vermesini bekliyoruz. Gazeteciler Orhan Uğuroğlu ve Afşin Hatipoğlu ile yine aynı saatlerde evinin önünde saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a saldırıları kınıyoruz. Karanlık düşüncelerle, kutuplaşmaya inat hoşgörüyle, omuz omuza mücadele ettiğimizi bir kez daha söylüyoruz."

Bu haber 745 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()