İGC ‘Demokrasinin Gücü: Sivil Toplum’ Özel Eki Yayınlandı

Avrupa Birliği finansal desteği ile, İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin Türkiye Gazeteciler Sendikası ile ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında hazırlanan, ‘Demokrasinin Gücü: Sivil Toplum’özel ilavesi bugün okuyucularla buluştu. İşsiz ve serbest çalışan gazeteciler, özel haberleriyle proje telif desteğinden yararlandılar.

29 Kasım 2021 - 12:59

Avrupa Birliği finansal desteği ile Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) ile İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) işbirliği ile yürütülen ‘Güçlü Gazeteci Özgür Medya Projesi’ kapsamında hazırlanan Demokrasinin Gücü: Sivil Toplum’ özel sayısı bugün Dokuz Eylül Gazetesi ile birlikte yayınlandı.

Demokrasinin Gücü: Sivil Toplum’özel sayısında Türkiye’deki sivil toplum hareketlerinin toplumsal önemi özel haberlerle işlendi. Dezavantajlı gruplar başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşunun çalışmalarının yer aldığı özel ekte, sivil toplum dayanışmasının değiştirdiği hayatlardan da örnekler yer alıyor.

14 Gazeteci Telif Desteği Aldı

İzmir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Dilek Gappi, Avrupa Birliği finansal desteği ve TGS ortaklığıyla yürüttükleri ‘Güçlü Gazeteci Özgür Medya Projesi’nin işsiz ve serbest çalışan gazetecilere telif desteği sunduğunu hatırlatarak, hazırlanan özel sayıdan 14 gazetecinin yararlandığına dikkat çekti. Telif desteği programından tüm işsiz ve serbest çalışan gazetecilerin faydalanabileceğini aktaran Gappi, haber başına brüt 100 euro telif desteği verdiklerini hatırlattı.

Brüt 100 Euro destek

‘Güçlü Gazeteci Özgür Medya Projesi’Telif Destek Programı, iş arama sürecinde olan ve/veya serbest çalışan gazetecilerin gazetecilik çalışmalarını sürdürmelerini teşvik ediyor. Yayın Kurulu tarafından değerlendirilen haberlerden uygun bulunanlar, özel ilaveler ve 9 Eylül Gazetesi’nde yayınlanıyor. Proje kapsamında işsiz ve serbest çalışan gazetecilere haber başına brüt 100 euro telif desteği sağlanıyor.

Bu haber 240 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()