İduğ ve Ekmekçioğlu amatörlerin yanında

Başkan İduğ: En değerli kaynak amatörler

18 Şubat 2020 - 10:42

Bornova’nın profesyonel liglerde yer alması yolunda Altay - Yeşilova birlikteliğine aracılık eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornova’daki amatör kulüplerle profesyonel liglerde mücedele eden İzmir kulüpleri arasında köprü oluyor. İduğ, geçtiğimiz hafta Altay’ın Boluspor’u 2-1 yendiği Bornova Stadı’ndaki karşılaşmayı birlikte izlediği amatör kulüplerin temsilcilerini Siyah-beyazlı kulübün Başkanı Özgür Ekmekçioğlu bir araya getirdi. 

 

Bornova Futbol Kulüpleri Derneği Başkanı Hakan Beşyıldız ve İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanlığına adaylığını açıklayan Murat Keser’in de katıldığı toplantıda, amatörlerin profesyonel kulüplerin en önemli kaynağı olduğunu vurgulayan Başkan İduğ, "Özellikle üst liglerde çok sayıda yabancı oyuncu forma giyiyor. Bu kulüplerimiz için büyük yük. Hem ülkemizin paraları dışarı gidiyor. Amatörden yetişecek futbolcuların Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig olmak üzere İzmir'in profesyonel kulüplerinde forma giymesi en büyük arzumuz. Bornova ile güçlü bağları olan Altay ile Yeşilovaspor  birlikteliği bir başlangıç oldu. Bornova Belediyesi olarak devamının gelmesi için üzerimize düşeni yapmaya hazırız" dedi.

 

‘Tesis sayısı artacak’

 

İzmir’de amatör futbolun yükünü Bornova Belediyesi’ne ait sahaların çektiğini vurgulayan İduğ, "Daha çok tesis yapıp, amatörlerimizin hizmetine ve profesyonel kulüplerimizin altyapılarına sunacağız. Şu anda Yusuf Tırpancı Sahası'nda çalışmalar başladı. Bu tesis kapalı tribün, amatör evi ve yeni çim saha ile amatörlere daha çok hizmet verecek. Bornova Şehir Stadı'nı da amatörlerin çok daha fazla yararlanabileceği şekilde yenileyeceğiz. Bu sahalarda Amatör kulüpler ile profesyonel kulüplerin işbirliği yaptığını görmek en büyük arzumuz" diye konuştu.

 

 

 

Amatöre desteğiz

 

Altay Kulüp Başkanı Özgür Ekmekçioğlu da amatörden gelen bir başkan olarak her zaman amatör kulüplerle işbirliğine ve onlara desteğe hazır olduklarını vurgularken, "Sayın İduğ’un ve Bornovalı amatörlerin desteği bizi fazlasıyla memnun ediyor. Onları her maçımızda görmek istiyoruz. Altyapı ekolünün Türkiye'deki ilk temsilcilerinden olan ve şu anda da 10 bine yakın çocuk ve gence altyapı hizmeti veren Altay Kulübü her zaman amatörlerin yanında olacaktır ve işbirliği yapacaktır" dedi.

 

Bu haber 1089 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()