İduğ'dan Downlu Selin'e Jest

İduğ, Türkiye'de Özel Sporcular kategorisinde yarışan Bornovalı Down Sendromlu Selin Durgut'a sürpriz yaparak paten hediye etti.

20 Haziran 2019 - 09:41

İzmir Büyükşehir Belediyesi Artistik Buz Pateni Takımı tarafından düzenlenen 2. Beyza Şenonay Buz Pateni Test Yarışması’nın ödül töreni yapıldı. Törene eşi Ufuk İduğ ile katılan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, yıl içinde gösterdiği başarılı perfomansları nedeniyle En Değerli Sporcu Ödülü alanlardan olan 16 yaşındaki Selin Durgut’a kupasını verdi.

İduğ, “özel sporcular” kategorisinde Türkiye genelinde birçok dalda başarı elde eden ve madalyaları bulunan Down Sendromlu Bornovalı minik Selin’e buz patenindeki başarıları için bir sürpriz yaparak yeni paten hediye etti.

Hediye paketini açarken yaşadığı mutluluğu gözlerinden okunan down sendromlu Selin yeni patenlerine sarılarak, “5 yıldır buz pateni yapıyorum. Mustafa başkanımı çok seviyorum. Hediyesi beni çok mutlu etti. Çok teşekkür ederim” dedi.

Törende tüm sporcuları da tebrik eden İduğ,”Selin Türkiye’nin başarılı sporcularından biri. Kendisini başarıları için kutluyorum. Selin artık büyüyor. Daha önce 36 numara ayakkabı giyiyormuş. Şimdi ise 37 numara. Bizde bunun için kendisine 37 numara paten hediye aldık” dedi.

 

Bu haber 513 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()