Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın’ndan İnce’ye 5 öneri

İnce'nin iki önemli siyasetçi ile yaptığı görüşmede "Şimdilik parti kurma fikrim yok" dediği öğrenildi

12 Ağustos 2020 - 13:36

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, yeni parti kuracağı iddialarıyla gündemde olan Muharrem İnce ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Hürriyet’ten Abdulkadir Selvi’nin aktardığına göre iki deneyimli siyasetçi, İnce’ye 5 öneride bulundu. Bu öneriler şöyle:

  • Partiyle köprüleri atma. Partiyle ve genel başkanla köprüleri atacak ifadelerden kaçın. Perşembe günü yapacağın basın toplantısında partiyle ipleri koparacak beyanlarda bulunma. Tansiyonu düşür.
  • Masayı devirme. Masayı devirecek açıklamalar yapma. Masanın kurulu olması her zaman değerlendirilebilir.
  • Disipline sevk edilmeyi gerektirecek ifadelerden kaçın. 
  • Genel başkanlar ve parti yönetimleri geçicidir. Cumhuriyet Halk Partisi kalıcıdır. O nedenle partiyle bağlarını koparma.
  • Geçmişin olaylarına çok takılma. Geleceğe bak. Gelecekte de senin yerinin CHP olduğunu aklından çıkarma.

Gazeteci İsmail Saymaz da Çetin ve Karayalçın’ın İnce’ye "Partide kal, bu süreçte ayrılmak olmaz" dediğini; İnce’nin ise, "Şimdilik parti kurma fikrim yok. Ben Anadolu’yu dolaşacağım" diye yanıt verdiğini aktarmıştı.

Muharrem İnce, yarın bir basın toplantısı düzenleyecek. Bu toplantı öncesi İnce, "Kim hain kim değil göreceğiz" demişti.

Bu haber 4811 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()