"Herkes İçin Matematik" tırı Bornova'ya geliyor

Bornova Belediyesi, herkese hayatın her alanında matematiği kullanma becerisi sağlamayı hedefleyen emekli öğretmen Nurten Alpaslan'ın 'Matematik Sergisi'ni Bornovalılar ile buluşturuyor. "Herkes İçin Matematik" tırı projesi kapsamında Bornova'ya gelecek olan gezici sergi 19 Ağustos- 13 Eylül arası ilçenin 5 farklı noktasında açılacak.

15 Ağustos 2019 - 12:20

Nurten Alpaslan, "Herkes İçin Matematik" öğrenme modeli ile, Dünya'da 450 proje arasından Türkiye'den kabul edilen tek proje olarak Fransa'nın Nancy şehrinde düzenlenen Science&You 2015 Kongresi Forumu'nda yer aldı.

 

"Herkes İçin Matematik" Tırı projesi kapsamında Bornova'ya gelecek olan sergi, eğitim modeliyle çocuk ve yetişkinlerin matemetik bilimine merakını uyandırmak ve  matematiği sevdirmeyi amaçlıyor. Herkesin matematiğin ilginç yönlerini keşfedebileceği segide, Nurten Alpaslan'ın ürettiği birbirinden ilgi çekici özel materyaller yeralacak.

 

 

 

İlçede 5 ayrı noktada açılacak

 

 

Matematik tırı, 19,21,22,23 ve 24 Ağustos 2019 tarihlerinde Çamdibi Atatürk Parkı içinde bulunacak. 26,27 Ağustos'ta Pınrbaşı Cumhuriyet Meydanı'nda geçecek olan olan sergi, 28,29 Ağustos tarihlerinde de Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi Binasının yanında vatandaşlarla buluşacak. 2 ve 3 Eylül 2019 tarihleri arsında Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Buz Pisti önünde bulunacak olan sergi, 4 ve 5 Eylül tarihlerinde de aynı alanda Amfi Tiyatro tarafına geçecek. Son alarak ise 11,12 ve 13 Eylül tarihlerinde Bornova Cumhuriyet Maydanı'nda açılacak.

Bu haber 739 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()