"Hedef Mutlu Bir Bayraklı"

CHP’nin Bayraklı Belediye Başkan adayı Serdal Sandal, seçim süreci ve çalışmalarını Gerçek Haberci’ye değerlendirdi. Sandal, “Hedef mutlu bir Bayraklı. Gülen çocuklar. Hedeflerine ulaşan gençler. Herkesin kardeşçe yaşadığı bir dost sofrası oluşturacağız” dedi.

22 Şubat 2019 - 16:17 - Güncelleme: 22 Şubat 2019 - 16:58

CHP İzmir’de yerel seçim çalışmaları devam ediyor. Belediye başkan adayları da seçim çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Gerçek Haberci olarak belediye başkan adayları ile görüşerek seçim çalışmalarını konuşuyoruz. Bugün ki misafirimiz ise Bayraklı Belediye Başkan adayı Serdar Sandal oldu…


“PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN SAHADA OLACAĞIZ”
Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Sandal, ön hazırlıkları tamamladıklarını ve önümüzde hafta sahada olacaklarını ifade ederek, “Çalışmalarımız oldukça iyi gidiyor. Sosyal medya tarafımız, reklam çalışmalarımız, mahalle temsilcilerimiz, seçim bürolarımız, seçim ofislerimiz tamamlanmak üzere. İlçe örgütümüz ile birlikte toplantılarımızı yaptık. Dün dernekler ile bir araya geldik. İşin lojistik tarafını tamamladık ve Pazartesi gününden  itibaren daha aktif bir şekilde sahada olacağız” şeklinde konuştu. 


“3 SENEDİR SAHADAYIM”
Sandal sözlerine şöyle devam etti:
“Ben sahadan hiç çıkmadım. 3 senedir sahadayım. Bu aday adaylık sürecinde bir süre Ankara’da olmamız gerekiyordu. Son haftada meclis üyelikleriyle ilgili çalışmalarımız oldu. Onun dışında hep sahadaydım. Gitmediğim, görüşmedik yer ve insan kalmadı. Partililerimiz ile birlikte bundan sonra daha da organize bir şekilde saha çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bayraklı’da görüştüğümüz insanlardan gelen tek bir talep var; O da Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar yapmak. Tüm partilerden bize bir teveccüh var. Ona layık olmaya çalışacağız.”


“NİTELİKLİ BİR LİSTE OLDU”
Bayraklı'nın belediye meclis üyesi listesi ile ilgili de değerlendirmede bulunan Sandal, listeleri hazırlarken tüm Bayraklı’yı kucaklayan bir liste olması için çaba sarf ettiklerini ifade etti. Sandal; “Bayraklı, 8 bin yıllık bir kent. Amazonların kurduğu bir kent. O yüzden meclis üyeliklerimizin ilk sıralarına kadın arkadaşlarımızı yazdık. İlk on sırada, yedi arkadaşımız var.  Listeyi oluştururken; eş, dost, arkadaştan ziyade kentin ihtiyaçlarına göre, meslekleri, riyakatları temel alarak oluşturduk.  Adalet ve Kalkınma Partisi’nde gelen sayın İsmail Sarı, Milliyetçi Hareket Partisi’nde gelen sayın Mehmet Topbaş ile de sadece partimizin değil bütün Bayraklı’yı kucaklıyoruz mesajı verdik. Nitelikli bir liste oldu” dedi. 


“POZİTİF BİR TAVIR VAR”
İsmail Sarı ve Mehmet Topbaş’ın CHP'ye katılması sonrası tartışma yaşandığı iddiasını sorduğumuz Sandal şunları söyledi:
“Burada transfer demek arkadaşlara haksızlık olur. Bu bir transfer değil. Ülke bugün başka bir alana sürükleniyor. Temel hak ve hürriyetlerin askıya alındığı bir süreçten geçiyoruz. Ekonominin çöktüğü, dış ilişkilerin bozulduğu bir dönemden bahsediyoruz. Doğal olarak bu ülkenin ulusal bütünlüğünden yana, Cumhuriyetten, Mustafa Kemal’den yana, kendi değerlerimizden yana insanların ortak çatı altında olmasından negatif bir sonuç çıkmaz. Biz bu çerçeveden bir araya geldik. İzmir’de bu arkadaşlarımızın bize katılmasıyla ciddi bir pozitif bir tavır var. Bu da bizi mutlu ediyor.”


“BAYRAKLI UÇURUMLARIN OLDUĞU BİR KENT”
Son olarak belediye başkanı olması halindeki hedeflerini dile getiren Sandal, şunları söyledi:
“Bayraklı uçurumların olduğu bir kent. Gelir dağılımından, siyasal görüşlere kadar. Öncellikle gelir dağılımıyla ilgili adaletsizliği hafifletebilmek.  O yüzden açlıkla, yoklukla, okula gidemeyen çocuklarla, dezavantajlı grupların talepleriyle birinci dereceden ilgileniyoruz. Kentin makro sorunları var. Onunla profesyonel bir ekip ile tekrar masaya yatıracağız. Kentin potansiyellerini bir daha kamuoyunun hizmetine sunabiliriz diye çalışma yapacağız. Projelerimizi daha detaylı basınımızla bir toplantı yaparak paylaşacağız. Hedef mutlu bir Bayraklı. Gülen çocuklar. Hedeflerine ulaşan gençler. Herkesin kardeşçe yaşadığı bir dost sofrası oluşturacağız”

 

 

Bu haber 1284 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()