Hedef “Engelsiz Narlıdere”

Engelsiz bir Narlıdere yaratmak hedefiyle çalışmalar yürüten Narlıdere Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalık etkinliği yapacak. Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Av. Tuğba Akdemir Kanalı’nın konuşmacı olarak katılacağı panele, engelli dernekleri de katkı koyacak.

02 Aralık 2019 - 12:05

ETKİNLİK 3 ARALIK, 16.00’DA

Narlıdere Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Nikah Salonu’nda 3 Aralık (Salı) saat 16.00’da yapılacak olan ''Engelli Bireylerin Haklarının Farkındayız, Onların Yanındayız'' temalı etkinlikte, engelli bireylerin sorunları ve çözüm önerileri konuşulacak. ALS Derneği, MS Derneği, Mavi Dere Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Nar Taneleri Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri de katkı sunacak. Engelli vatandaşlar ve aileleri de etkinliğe katılacak.

 

“HERKESİ BEKLİYORUZ”

Narlıdere Belediye Başkan Ali Engin “Narlıdere’de engelleri ortadan kaldırmak çalışmalarımız sürüyor. Dünya Engelliler Günü’nde, farkındalık yaratmak ve sorunlara ortak çözüm aramak adına bir arada olacağız. Herkesi bekliyoruz” dedi.

Bu haber 645 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()