Hayatlara Dokunan Projenin Kapanış Paneli Gerçekleşecek

Bir Hayata Dokun Derneği ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti işbirliği ile madde bağımlılığı problemi yaşayan bireylerin bu sorunları sosyal yaşama uyum sağlayarak ve istihdama katılarak çözebilmeleri amacıyla hayata geçirilen “Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve İstihdamı Geliştirme- Bir Umut Ol Projesi”nin kapanış paneli bugün (27 Kasım 2018 Salı günü) İzmir Ticaret Odası’ nda gerçekleşecek.

27 Kasım 2018 - 06:57

Panel iki oturum şeklinde olacak

11 aydır devam eden projenin kapanış paneli Yeşilay ve İzmir Ticaret Odası Temsilcilerinin açılış konuşmalarıyla başlayacak. İki oturum halinde düzenlenecek panelde ilk oturumun moderatörlüğünü Bir Hayata Dokun Derneği Başkanı Dr. Burcu Bostancıoğlu üstenirken konuşmacılar ise Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı, Toksiloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü’nden Sosyolog Arş. Gör. Demet Havaçeliği Atlam, Yeşilay İzmir Şube Başkan Yardımcısı ve Türk PDR Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Uysal ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Psikolojik Danışmanı ve Türk PDR Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çokluk olacak.

PERYÖN Ege Şubesi Başkanı Serdar Kalaycıoğlu tarafından moderatörlüğünün yapılacağı ikinci oturumda ise İŞKUR İl Müdürü Makbule Dank, Ege İhracatçı Birlikleri İnsan Kaynakları Müdürü Deniz Çubuklusu ve İzmir Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanı Burhanettin Kansızoğlu konuşmacı olarak panele katılacaklar.

“Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve İstihdamı Geliştirme- Bir Umut Ol Projesi” kapanış paneli

TARİH:  27 Kasım 2018 Salı

SAAT:   10:00

YER:      İzmir Ticaret Odası (Genel Salon)

ADRES: Alsancak Mahallesi, Akdeniz Mahallesi, Atatürk Caddesi No:190

 

Bu haber 1718 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()