Hasan Can Kaya'dan RTÜK'e ceza yanıtı

‘Konuşanlar‘ adlı programa RTÜK tarafından kesilen cezaya tepki gösteren Hasan Can Kaya, 'Kemal Sunal’ın dahi ‘Eşoleşek’ kelimesini sansürleyen bir kurum' dedi.

05 Ocak 2022 - 11:25

‘Konuşanlar‘ adlı programına RTÜK tarafından ceza kesilen Hasan Can Kaya konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Tele1'de yer alan habere göre, "Çok tutulan mizah işlerinde her seferinde sansür uygulanmıştır. Kemal Sunal’ın dahi ‘Eşoleşek’ kelimesini sansürleyen bir kurum" diyen Kaya, "Benim üzerimden izleyicilerimi, özellikle Z kuşağını eleştirdiler ona üzüldüm. Yoksa umrumda değil. Güldük eğlendik. Mizah, dili bozma yeridir” ifadesini kullandı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, ‘Konuşanlar’ programında kullanılan küfür nedeniyle, Exxen’e idari para cezası ve katalogdan çıkarma müeyyidesi uygulamıştı.

Bu haber 247 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı: Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yavaş ve İmamoğlu'nun kazanma ihtimali çok yüksekti
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı:...
Yeşilçam’ın çehresi değişecek
Yeşilçam’ın çehresi değişecek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()