Halk TV'den 'İsmail Küçükkaya' iddialarıyla ilgili açıklama

Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Mahiroğlu, 'İsmail Küçükkaya’nın Fox TV’den transferi için 3 milyon dolar verildiği' ve 'finansmanını İmamoğlu'nun sağladığı' iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

10 Eylül 2022 - 21:40

Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, gazeteci İsmail Küçükkaya’nın "Fox TV’den transferi için 3 milyon dolar verildiği" ve "İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sayın İmamoğlu finanse ettiği" iddialarına yanıt verdi. 

Independent Türkçe'den Nevzat Çiçek'in sorularını yanıtlayan Mahiroğlu, konuşmak için neden bu kadar beklediği yönündeki soruya, “Ben de bu soruyu kendime çok sordum aslında ‘Niye bugün?’ diye lakin demek ki bazen süreç sizi bir noktaya getirdiğinde konuşma ihtiyacı hissediyorsunuz. O da bugünmüş” dedi.

Mahiroğlu, "CHP’ye yakın oldukları izleniminin yanlış olduğunu" söylerken, söz konusu iddialar için şunları söyledi: 

"3 milyonları yazıyorlar. Sürekli yazıyor. İftira, yalan. Ona ben bir açıklık getireyim. İsmail (Küçükkaya) parasını FOX'tan aldı. İsmail Bey bunu kendisi de açıkladı. Ben ona ‘Birlikte çalışabilir miyiz?’ diye sordum. Herkes de sorar bunu lakin İsmail'in bize gelişinin parayla bir ilgisi yok. FOX'tan, çalıştığı son günün primine varana dek alıp geldi. Yani o, parasını FOX'tanaldı. Bundan bile haberdar değiller."

Bu haber 408 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()