Bayraklı ikinci tura hazır!

CHP Bayraklı İlçe Örgütü, genel seçimin ikinci turu öncesi Bayraklı’da girilmedik mahalle bırakmadı.


Bayraklı ikinci tura hazır!

Seçim çalışmaları kapsamında son 10 günde 186 bin seçmene ulaşıldı. 520 kişilik gönüllü ordusuyla kapı kapı gezen partililer seçim için “hazırız” mesajı verdi. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal da ilk kez oy kullanacak seçmene seslenerek, “Gençler, sandıkta yarınlarınıza, Atatürk’ün emanetine sahip çıkın” dedi.

 

10 GÜNDE 186 BİN KİŞİYE ULAŞILDI

Türkiye genelinde genel seçim için çalışmalarda sona doğru gelinirken Bayraklı CHP İlçe Örgütü, gece gündüz demeden seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda son 10 günde 186 bin seçmene ulaşıldı. Binlerce vatandaştan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek isteyen 520 kişilik gönüllü ordusu tüm ilçeyi kapı kapı gezdi. Stratejik planlama doğrultusunda yürütülen propaganda kapsamında oy kırılganlığı olan ve sandığa gitmeyenlerin olduğu mahallelere özel çalışma yapıldı. Buna göre CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin öncülüğündeki ilçe örgütü, 47 bin 500 apartmanda 186 bin seçmeni tek tek gezerek seçim çalışması yürüttü.

 

BAŞKAN SANDAL’DAN GENÇLERE MESAJ

Genel seçimlerin ikinci turu öncesi gençlere çağrı yapan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Gençler, geleceğinizi kendiniz belirleyin, seçimlerde mutlaka sandığa gidin ve Atatürk’ün emanetine sahip çıkın. Geleceğinizi geri alın! Bu kötü gidişata ‘dur’ diyelim ve yarınları birlikte aydınlatalım. Atatürk’ün çizdiği yolda, gösterdiği hedefe her zamandan daha güçlü ve inançlı şekilde ilerleyelim” dedi.

 

KA-ZA-NA-CA-ĞIZ!

Bayraklı’da aylardır sahada yürütülen çalışmalarda sona yaklaşılırken girilmedik sokak bırakmadıklarını belirten İlçe Başkanı Didem Gültekin, “Bu kötü düzeni değiştireceğiz. Birlikte çalışıp, birlikte kazanıp, birlikte bölüşeceğiz. Bu ülkeye hakça düzen, yeniden barış, mutluluk ve huzuru getireceğiz. Biz kazanacağız” dedi.