Menderes Belediyesi’nden şehitler için anlamlı etkinlik

Menderes Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 108. yıl dönümü dolayısıyla Menderesli şehitlerin aileleri ile bir araya gelerek şehitler anısına lokma hayrı ve Mevlit programı düzenledi.


Menderes Belediyesi’nden şehitler için anlamlı etkinlik

Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 17 Mart Cuma günü belediye önünde 18 Mart Şehitleri ve Menderesli şehitler başta olmak üzere tüm şehitler anısına lokma hayrı ve Mevlit okutuldu.

Katılım Yoğundu

Yapılan etkinliğe Menderes halkı yoğun ilgi gösterirken, Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, Belediye Meclis üyeleri ve diğer parti temsilcileri de katılım sağladı.

Özkan Menderesli şehit ailelerine ve yakınlarına içinde Kuran-ı Kerim, Türk Bayrağı, Tespihten oluşan hediye paketi takdim etti. Şehit aileleri ve vatandaşlar bu etkinlikten memnun kaldıklarını ve belediyenin bu hassas davranışını takdir ettiklerini dile getirdi.

“Sonsuz minnettarız, hakları ödenmez…”

Tören sonrası açıklamada bulunan Özkan, 18 Mart Şehitleri ve tüm şehitler anısına yaptıkları etkinliğe ilişkin şunları kaydetti:

“Şehitlerimiz için ne yapsak az. Hakları asla ödenmez. Vatanımız ve bayrağımız için canları pahasına savaşan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve rahmet ile anıyorum diyerek, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”.

Şehitlik ziyaretinde bulundu

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 108. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe de katılan Özkan, Menderes Belediyesi’ni temsilen Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Özkan, son olarak ilçedeki şehitlikleri ziyaret ederek mezarlarına karanfil bıraktı.