“Sivil toplum kuruluşlarını hak ettikleri yere taşıyacağız”

İzmir’de kurulan ilk konfederasyon olan ve 50 federasyondan oluşan İZMİR KONFEDERASYONU Genel Başkanı Ferhan Ademhan ve yönetim kurulunu oluşturan federasyon genel başkanları büyük ziyaret hamlesini başlattı.


“Sivil toplum kuruluşlarını hak ettikleri yere taşıyacağız”

09 Ağustos Salı günü İyi Parti İzmir İl Başkanlığı ziyaretiyle başlayan programda İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ziyaretten memnun kaldıklarını ifade etti. Bu ziyarette Konfederasyon Genel Başkanı Ferhan Ademhan, TBMM’nde grubu bulunan partilerin İzmir İl Başkanlarını ziyaret edeceklerini söyledi.

Ardından CHP İzmir İl Başkanlığını ziyaret eden heyet İl Başkanı Deniz Yücel tarafından karşılandı. Görüşmede sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çeken Yücel, “Birlikte Başaracağız” ifadesini kullandı.

İzmir Konfederasyonu Genel Başkanı Ferhan Ademhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti. Vali Köşger, “Böylesi mozaik bir oluşumla bir arada bulunmaktan son derece memnunum. İzmir’de yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarının çözümünde birlikte hareket etmekten onur duyacağım. Her zaman ve her şekilde yanınızdayım” şeklinde konuştu. İzmir Konfederasyonu Genel Başkanı Ferhan Ademhan ise, “Sivil Toplum Kuruluşlarının hak ettiği yerde olmadığını görüyoruz. Biz yapacağımız çalışmalarla hem bu kuruluşları hak ettikleri yere taşıyacak, hem de İzmir’de yaşayan vatandaşlarımıza hizmette sınır tanımayacağız” dedi.

Günün son programında İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ziyaret edildi. Bu ziyarette Konfederasyon Genel Başkanı Ferhan Ademhan ve yönetim kurulunu oluşturan federasyonların genel başkanları özellikle “Uyuşturucuyla Mücadele” konusunda emniyet güçleriyle birlikte projeler gerçekleştirmek istediklerini ifade ettiler. İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ise, “Bu önemli konu için hep birlikte mücadele etmeliyiz. Özellikle kadınlarımızın bu konuda en büyük paydaş olduğunu unutmamamız lazım. “En İyi Narkotik Polis, ANNE” projemizde annelerimizle işbirliği halindeyiz ve çok güzel sonuçlar alıyoruz” dedi.

Toplantılar sonunda yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden İzmir Konfederasyonu Genel Başkanı Ferhan Ademhan, “Etkinliklerimiz büyük bir hızla devam edecektir. Bu arada Konfederasyonumuz için alt katı federasyonlarımızın da her türlü etkinliklerinde kullanabileceği mekan ve taziye evi, üst katları konfederasyonumuzun ofisleri olacak bir bina çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.