CHP'li Yücel'den mitingde atılan 'slogan' iddiasına yanıt: "Adi bir yalan ve iftira!"

CHP’nin mitinginde atıldığı iddia edilen ‘Her yer kandil her yer direniş’ sloganı ile ilgili CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den “Adi bir yalan ve iftira” çıkışı geldi.


 CHP'li Yücel'den mitingde atılan 'slogan' iddiasına yanıt:

CHP’nin 21 Mayıs Cumartesi günü yapılan ‘Milletin Sesi’ mitinginde ‘Her yer kandil her yer direniş’ sloganı atıldığı iddia edilmişti. Sosyal medyada bu konuyla ilgili tartışmalar yaşanırken birçok vatandaş da bu iddianın yalan olduğunu dile getirmişti. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den de söz konusu iddialara yanıt geldi. CHP’li yücel, bu iddialara net bir şekilde sosyal medya hesabı üzerinden, “Bu, toplumda kin ve nefreti körüklemek için söylenen adi bir yalan ve iftiradır” dedi.
“Sizin gibi provokatörlerle özel olarak ilgileneceğiz”
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in konu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde:
“Yandaş medyada, ‘Milletin Sesi’ mitinginde atılan ‘Her yer Taksim her yer direniş’ sloganını, mitingde ‘Her yer kandil her yer direniş’ sloganı atıldı diye yayma çabası var. Bu, toplumda kin ve nefreti körüklemek için söylenen adi bir yalan ve iftiradır. Bu alçakça iftira ve yalan haberlerle toplumu kışkırtmaya çalışan bu provakatörlere karşı C. Savcılarının harekete geçmesi gerekir. Sizin aklınız fikriniz Kandil’den veya İmralı’dan gelecek bir mektupla sizi besleyen zihniyetin, iktidarını sürdürmesinde olabilir. Biz, milletle beraber sizin ağzınız ve fikriniz gibi kokuşmuş düzeni düzeltmeye, huzuru, temiz siyaseti ve milletin iktidarını kurmaya geliyoruz. Gelince de sizin gibi provokatörlerle özel olarak ilgileneceğimizden hiç şüpheniz olmasın.”