EGİKAD coşkulu Cumhuriyet kutlaması

Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı düzenlediği bir yemek ile kutladı. Mövenpick Otel’de yapılan etkinlikte EGİKAD üyeleri Atatürk’ün sevdiği şarkılara eşlik ederek Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş gününü kutladı.


EGİKAD coşkulu Cumhuriyet kutlaması

Keman sanatçılarının Atatürk’ün sevdiği şarkıları çaldığı gecenin açılışında kısa bir konuşma yapan EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Kılıç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı pandemiden sonra ilk kez yüzyüze kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde; büyük fedakârlık ve kahramanlıkla verilen mücadele sonucunda kurulan Cumhuriyetin 98. yılını kutlamanın heyecanı ve haklı gururunu yaşadıklarını vurgulayan EGİKAD BAŞKANI Kılıç, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin sonsuza dek payidar olması bizlerin azmine, gençliğimizin donanım ve birikimine bağlıdır. Bu vesileyle; Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi, tüm kahramanlarını saygı ve minnetle anıyorum. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun” diye konuştu.

EGİKAD üyelerinin yoğun katılım gösterdiği, hep bir ağızdan İzmir Marşı’nın da söylendiği etkinlik, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.