CHP'yi İzmir'de Buluşturan Düğün

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz’ın kız kardeşi Yağmur Kiraz ve Emrecan Durmaz’ın İzmir’de gerçekleşen düğün töreni partinin önemli isimlerini de bir araya getirdi.


CHP'yi İzmir'de Buluşturan Düğün

Kiraz ve Durmaz ailelerinin Sahilevleri’nde gerçekleşen düğünü çok sayıda davetliye ev sahipliği yaptı. Düğüne katılmak için İzmir’e gelen CHP Malatya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Özgür Özel’in yanı sıra İzmir milletvekilleri Mahir Polat, Tuncay Özkan, Bedri Serter, Sevda Erden Kılıç ve  Ednan Arslan da genç çifti yalnız bırakmadı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay tarafından kıyılan nikaha; salonda bulunan milletvekillerinin yanı sıra CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu,  Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de şahitlik etti.

İstanbul eski İl Başkanı Cemal Canpolat, Konak Eski Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın davetliler arasında olduğu düğünde meclis üyeleri ve iş insanları da genç çiftin mutlu gününde yanında oldu.