Göztepe taraftarlarından Kızılay’a anlamlı ziyaret

Göztepe Kenar Mahalle Taraftar Grubu temsilcileri Türk Kızılay İzmir Şubesi'ni ziyaret ederek Şube Başkanı Kerem Baykalmış'a ihtiyaç sahibi vatandaşlara verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.


Göztepe taraftarlarından Kızılay’a anlamlı ziyaret

Kenar Mahalle Taraftar Grubu Başkanı Yiğit Demirli yaptığı açıklamada; "Maalesef ülke olarak zorlu pandemi sürecinden etkilendik. Bizler de Gültepeli Göztepeli Gençler olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik çalışmalar yapmak istedik. Durumu Türk Kızılay İzmir Şubesi Başkanı Kerem Baykalmış'a ilettik ve ramazan ayında semtimizde bulunan 130 ihtiyaç sahibi aileye 500 tl yardımda bulundular. Bu vesileyle bizlerde bugün buraya gelerek Başkanımıza ve Kızılaycı kardeşlerimize teşekkür ziyaretinde bulunduk” şeklinde konuştu.

Başkan Kerem Baykalmış ise bu anlamlı ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi; “Kızılay İzmir Şubesi olarak sahada insani yardım faaliyetlerimiz artarak devam etmektedir. Ramazan Ayında 12.500 ihtiyaç sahibi ailemize Genel Merkezimizin desteğiyle 500 tl'lik nakdi yardım gerçekleştirdik. Göztepe Spor Kulübü Taraftar Grubu olan Kenar Mahallesi Taraftar Grubu’nu temsil eden kardeşlerimizi bugün burada ağırlamaktan dolayı çok mutluyum. Taraftar grubundaki genç kardeşlerimizin desteğiyle Gültepe'de bulunan ihtiyaç sahibi ailelere dokunduk. İyilik yapmak için yer, zaman ve topluluğun hiçbir önemi yok. Geçtiğimiz günlerde pandemiden etkilenen sanatçı kardeşlerimize ve yine bu süreçte etkilenen amatör sporculara da gıda hususunda destek verdik. Sporun birleştirici gücünü göz önünde bulundurursak böyle genç kardeşlerimizin her zaman desteklerini ihtiyaç duyulmaktadır. Bizlere yapmış oldukları nezaket ziyaretinden dolayı Göztepe Kenar Mahalle Taraftar Grubu Başkanı Yiğit Demirli’ye ve tüm Kenar Mahalle Taraftar Grubu’ndaki kardeşlerime insani yardım faaliyetlerine vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum.”