Başkan İnce, Çalışan Personelle Bayramlaştı

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce Fen ve Temizlik İşleri şantiyelerini ziyaret ederek mesaide görev yapan işçilerin bayramını kutladı.


Başkan İnce, Çalışan Personelle Bayramlaştı

Ramazan Bayramı öncesi Fen ve Temizlik Şantiyesindeki işçilerle bir araya gelen Başkan İnce işçilere baklava ikram etti, çalışmaları için teşekkür etti.

‘Vatandaş her koşulda hizmet bekler’

Belediye hizmetlerini her koşulda sürdürdüklerini söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkan Mustafa İnce, ‘‘Fen işleri, Temizlik işleri ve park bahçe ekiplerimiz 7 gün 24 saat Güzelbahçeli vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Bir yılı aşkın süredir devam eden pandemi döneminde özveriyle çalıştık. Şehrimizde ve ülkemizde hayat dursa da siz çalışmaya devam ettiniz. Sokakları temizleyip, parklara bakım yaptınız. Alt yapı ve üst yapı hiçbir işimiz aksamadı. Bu sizin özverili çalışmanızla oldu. Büyük emek veriyorsunuz. Bayramda da çalışmaya devam edecek arkadaşlarımız olacak. Çünkü hizmetlerimizi aksatmamamız gerekiyor. Vatandaş her koşulda hizmet bekler. Salgının yarattığı zorlukları ülke olarak derin bir şekilde yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. İsterdik ki tüm personelimizle birlikte bir birimize sarılarak, tam bir bayram havasında geçirelim. Bu bakımdan buruk bir bayram geçiriyoruz. Vatandaşlarımızla, personelimle birlikte geçirdiğimiz eski bayramları çok özledik. Yine o bayramları hep birlikte yaşayacağımız günlerde buluşmak dileğiyle sizin, ailenizin ve tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum. Şeker tadında bir bayram geçirmenizi diliyorum. Halkımızdan ricamız lütfen bir birinize bayram ziyareti yapmayınız. İki hafta kapandık bunun karşılığını alıyoruz. Kuralları hiç aksatmadan uygulamaya devam edelim. Mutlu, umutlu yarınlar bizleri bekliyor’’ diye konuştu.

Başkan İnce bayram geleneğini bozmadı tüm personele baklava ikram etti.