Bornova Kızılay’dan Anlamlı Etkinlik

Türk Kızılay’ı Bornova Şube Başkanlığı Şehitler Haftası dolayısıyla bir program düzenlendi. Düzenlenen programa katılan şehit ailelerine plaket takdim edildi.


Bornova Kızılay’dan Anlamlı Etkinlik

Kızılay Bornova Şube Başkanı Cemil Kurkut, Kızılay olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını belirterek, Şehitler haftası münasebetiyle günün anlam ve önemine binaen şehit aileleriyle bir araya geldiklerini vurguladı.

 

Korkut, “Türk milleti olarak, vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzur ve refahı için canlarını hiçe sayan aziz Şehitlerimizin emanetleri olan aileleri her daim bizim baş tacımızdır. Bu anlamda şehitler haftası dolayısıyla şehitlerimizin aileleriyle bir araya gelerek kendilerine plaket takdim ettik. Kızılay olarak her zaman devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız. Bilhassa şehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleri için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bu vesile ile tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, tüm şehit ailelerimize de saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.

 

Ramazan ayı dolayısıyla yapacakları faaliyetlere de değinen Kurkut,  “Kızılay olarak her yıl ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da yardım faaliyetlerimizi arttırarak devam ettiriyoruz. Bu anlamda  desteklerini esirgemeyen, Kızılay Bornova Kaymakamı Fatih Genel, Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Fahri Baykalmış ve Bornova Belediye Başkanımız Mustafa İduğ’a bir kez daha teşekkür ediyorum. Hep birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza koşuyoruz koşmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.