Melis Sezer, Cumhuriyet Kızları Turnuvası' nda çiftler finaline kaldı

TED Spor Kulübü’nde bu sene 20’incisi düzenlenen Cumhuriyet Kızları turnuvasında milli tenisçimiz Melis Sezer ve partneri Büyük Britanyalı Maia Lumsden 1 numaralı seri başı Hollandalı ikili Bibiane Schoofs/Rosalie Van der Hoek’u 6-4, 3-6, 10-7 yenerek finale yükseldi. Sezer yarın 16.00'da 38. çiftler şampiyonluğu için partneri Lumsden ile birlikte turnuvanın 2 numaralı seri başı Rumen ikili Jaqueline Adina Cristian/Elena Gabriela Ruse ile mücadele edecek.


Melis Sezer, Cumhuriyet Kızları Turnuvası' nda çiftler finaline kaldı

Teklerde yarı final heyecanı yarın

Turnuvanın tekler kategorisinde bugün çeyrek final müsabakaları oynandı. 1 numaralı seri başı dünya eski 15 numarası Kaia Kanepi elemelerden gelen Andrea Lazaro Garcia’yı 6-3, 7-6 yenerek son dört raket arasına girdi. İki Rumen raketin karşılaşmasında ise kazanan taraf Elena Gabriela Ruse’u 6-1, 6-4 yenen 3 numaralı seri başı Jaqueline Adina Cristian oldu. Cristian final yolunda Kanepi ile karşılacak.

Dünya eski 2 numarası Rus raket Vera Zvonareva ise turnuvanın 2 numaralı seri başı Katarina Zavatska’yı 6-4, 6-1 ile mağlup ederek yarı finale yükseldi. Zvonareva’nın yarı finaldeki rakibi, Macar raket Reka-Luca Jani’yi 6-3, 7-5 ile geçen Francesca Jones oldu. Turnuvanın tekler finali 31 Ekim Cumartesi saat 13.00’de gerçekleşecek.