Şair Yılmaz Odabaşı ile Tiyatrocu Orhan Aydın' ın sosyal medya kavgası

Şair Yılmaz Odabaşı' nın sosyal medyadaki bir paylaşımı tiyatrocu Orhan Aydın ile karşılıklı atışmaya dönüştü.


Şair Yılmaz Odabaşı ile Tiyatrocu Orhan Aydın' ın sosyal medya kavgası

Ege Politik Haber Merkezi - Yılmaz Odabaşı bazı muhalif haber kanallarını ve haber portallarını hedef alan bir sosyla medya paylaşımında bulundu. HalkTv, OdaTv, Tele1 ve Sol Haber Portalı' nı isim vereek hedef alan Odabaşı "sasen HalkTv, OdaTv, Tele1, Sol haber portalı gibi sık sık sol gösterip sağ vuran mecralar,  gerçek anlamda "demokrat" olduklarından değil, medya iktidar tarafından tamamen kapatıldığı için insanların (denize düşen yılana sarılır misali) izlediği ehven-i şer ulusalcı hiziplerdir" ifadelerini kullandı.

Bu paylaşıma tiyatrocu ve aynı zamanda Sol Haber Portalı yazarı Orhan Aydın "Arsızlık..sınırsız.." mesajıyla tepki gösterdi.
Aydın' ın tepkisi üzerine bir mesaj daha paylaşan Yılmaz Odabaşı bu sefer de Aydın' ı hedef alarak "Nazım satan bir sosyal demokrat müsveddesiyken kendini sosyalist sanmak da sınırsız. Yıllardır aşina olduğumuz o sevgisiz, maskeli şovenist kibirle kendini onay masası sanan had bilmezlik de sınırsız..." diyerek tepki gösterdi. 

 

Ayrıca Orhan Aydın gün içinde yaptığı bir başka paylaşımda da 2010 yılında "yetmez ama evet" diyenleri hedef alarak "Acaba "yetmez ama evet" diyenler ülkeye, insanlığa, geleceğe ihanetlerinin 10. yılını kutluyorlar mıdır?" mesajı paylaşması da dikkatlerden kaçmadı. Bilindiği gibi söz konusu referandumda Odabaşı da "yetmez ama evet" taraftarları içindeydi.