BİR ÇOCUK DA SEN GÜLDÜR


BİR ÇOCUK DA SEN GÜLDÜR

Efes Selçuk Belediyesi, “Bu Bayram Bir Çocuk Da Sen Güldür” diyerek bayram öncesi kentte önemli bir dayanışma ve farkındalık eylemine imza atıyor. Efes Selçuklular, belediye aracılığıyla ihtiyaç sahibi çocuklara bayram için kıyafet hediye edebilecek. Efes Selçuk Belediyesi vatandaşlarla birlikte çocukların yüzlerini güldürürken,  eski bayram geleneklerini de yaşatacak.

Efes Selçuklu çocuklara bayram sevinci yaşatmak isteyen vatandaşlar,  Efes Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile 0232 892 69 25 / 397 ve 0 232 892 83 84 numaralı telefonlardan iletişime geçerek; süreç ile ilgili bilgi alabilecek.

Bayram biraz da çocukların gülümsemesidir diyen Başkan Sengel; “Kırmızı pabuçlarını bayramdan bir gün önce başucuna koyan çocuklardık biz... Ertesi gün el öpmeye gidip mendil arasına koyulanlarla mutlu olanlar... Küçük tebessümlerden büyük umutlar besleyenlerdik... Aynı umutları tekrar filizlendirmeye ne dersiniz? Çocuklarımıza eski bayramları yaşatmaya ve büyüklerin eski tebessümlerine sahip olmaya ne dersiniz?” diyerek sosyal medya hesapları üzerinden konu ile ilgili çağrıda bulundu.