Beydağ’da çocuklara steril maske ve hikaye kitabı dağıtıldı

Beydağ'da uzun bir aradan sonra sokağa çıkan çocuklara Başkan YILMAZLAR ve Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Sevda Erdan KILIÇ tarafından steril maske ve kitap sürprizi yapıldı.


Beydağ’da çocuklara steril maske ve hikaye kitabı dağıtıldı

Beydağ'da uzun bir aradan sonra sokağa çıkan çocuklara Beydağ Belediyesi tarafından steril maske ve kitap sürprizi yapıldı.

Belediye Başkanı Feridun YILMAZLAR ve İzmir Milletvekili Sevda Erdan KILIÇ, koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması getirilen ve 53 gün sonra ilk defa sokağa çıkan çocuklarla oyun parklarında bir araya geldi.

Tedbirlere uymaları gerektiği konusunda çocuklara hatırlatmalar yapan YILMAZLAR ve KILIÇ, "Çocuklarımızı çok özlemişiz, onların cıvıltı sesleri ile dolup taşan parklarımız bir müddet sessizliğe büründü. Ancak alınan tedbirler çerçevesinde 0 - 14 yaş grubundaki çocuklarımız 11.00-15.00 saatleri arası, belirli tedbirler çerçevesinde dışarıya çıktılar. Buradan da gördüğümüz üzere, çocuklarımız gerçekten bilinçli ve tedbirlere uyması gerektiğinin farkında. Özverili davranışlarından dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Bir müddet daha, tedbirleri aralıksız uygulamaya devam edeceğiz. Bir çocuğun yüzüne bakmak, onun gözlerindeki ışığı görmek, küçük mutluluklarıyla mutlu olabilmek çok güzel.Hep birlikte daha güzel günler göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Parkta çocuklar ile kısa bir süre sohbet eden Başkan YILMAZLAR ve KILIÇ çocuklarla hatıra fotoğrafı çekildi.