Başkan Engin: “Virüs bizi durdurmadı”

Cadde ve sokaklarda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, koronavirüs salgınına rağmen, hizmete ara vermediklerini, ilçeyi yaz aylarına hazırladıklarını söyledi. Başkan Engin “Bu zorlu günler elbet geçecek, biz sokaklarda, meydanlarda yine birlikte olacağız” dedi.


Başkan Engin: “Virüs bizi durdurmadı”

TÜM SOKAKLARDA ÇALIŞMA DEVAM EDECEK

Narlıdere’nin cadde ve sokaklarında, bakım, onarım, temizlik ve yenileme çalışmalarına ara vermeden devam eden Narlıdere Belediyesi ekipleri, bu kez Limanreis Mahallesi’ndeydi. Kaldırımların bozuk noktaları onarıldı. Parklarda budama ve sokaklarda temizlik çalışmaları yapıldı. Belediye Başkanı Ali Engin de Fen İşleri ve Park- Bahçeler ekipleri ile mahallede incelemelerde bulundu. Çalışmaların ara verilmeksizin tüm mahallelerde devam edeceği belirtildi.

 

“YAZ AYLARINA HAZIRIZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Ülke olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Dayanışma ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, mahallelerimizdeki hizmetleri durdurmadık. Limanreis’te olduğu gibi, diğer merkezlerde de çalışmaya ve ilçemizi yaz aylarına hazırlamaya devam edeceğiz. Bugünler geçecek, yine sokaklarda, meydanlarda birlikte olacağız” dedi.