Karabağlar Kadın Kolları’nda “Tör” dönemi


Karabağlar Kadın Kolları’nda “Tör” dönemi

CHP Karabağlar Kadın Kolları Başkanı seçilen Aydan Tör, görevi devraldı. 9 Şubat’ta divanın kararıyla iptal edilen seçimle beraber Pınar Sert Ceylan’ın görevi sona ermişti. CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği seçimde Aydan Tör seçildi. Yeni başkan Tör, görevine başladı.

CHP Karabağlar Kadın Kolları’nda yeni başkan Aydan Tör, ilçe başkanlığında yapılan törenle göreve başladı. İl Kadın Kollar Başkanı Nurşen Balcı’nın katıldığı törende CHP Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay da hazır bulundu.

Kadın Kolları Başkanı Tör, etkinlikte yaptığı konuşmada  kaybedenin olmadığı bir seçim yaşadıkları için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Bugün devir teslim tamamlandıktan sonra ilk toplantımızı yapmayı düşünüyoruz. Çünkü acelemiz var, çünkü ülkenin içinde bulunduğu durumdan, en çok kadınlarımız şikayetçi. Çünkü, bu karanlık kafaların, çocuklarımıza, gençlerimize verecekleri zarardan en çok kadınlarımız endişeli” dedi.

Tör, tüm kadınları mücadeleye çağırarak, “Bu mücadelede birbirimizi asla yalnız bırakmamak üzere, birlikte bir yol yürüyeceğiz. Umut ediyoruz ki bu yol iktidar yolu olacak. Ben, kadın arkadaşlarımın mücadele azmini ve coşkusunu gördükçe inanın çok umutlanıyorum” diye konuştu.

Tör, seçilmiş ilçe yönetimi ve gençlerle el ele çalışacaklarını vurguladı.