Kemalpaşa’da muhtarlarla “pozitif ayrımcılık” toplantısı

Kemalpaşa Belediyesi yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için muhtarlarla koordinasyon toplantısında bir araya geldi. Toplantıda belediyeye bağlı sosyal hizmetler biriminin neler yaptığı anlatılırken, önümüzdeki süreçte izlenecek yol haritası tartışıldı.


Kemalpaşa’da muhtarlarla “pozitif ayrımcılık” toplantısı

Kemalpaşa Belediyesi bünyesinde Sosyal İletişim Ekibi, insan odaklı çalışma anlayışla ilçenin sorunlarını hızlı bir şekilde tespit edilmesi ve çözülmesi yönünde, gizlilik ilkesi esas alınarak dezavantajlı gruplara pozitif ayrımcılık yapılması adına çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçenin dört bir yanında farklı projelerle insana dokunmaya devam eden Sosyal Birim Ekibi, muhtarlarla görüş alışverişinde bulundu.

“UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Belediyenin kentin tüm dinamikleriyle uyumlu bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Kemalpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Arzu Külahçıoğlu Altıntoz, “Güçlü bir iletişimin önemine vurgu yapan Altıntoz, “Sosyal belediyecilik anlayışı gereği, dezavantajlı vatandaşlarımıza destek vermek vazifemizdir. 49 muhtarlarımızı sürekli bir araya gelip, vatandaşlarımızın taleplerini dinleyip buna hızlı bir şekilde çözüm bulmamız gerekiyor. Sosyal hizmetler birimiyle muhtarlarımız iletişimin güçlü olması ve yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın tespitinin iyi yapılması gerekiyor. Bu kapsamda böyle toplantılar yapmamız gerekiyor. İnanıyorum ki gösterdiğimiz bu güzel uyumla çok iyi işlerin altına imza atacağız” dedi.