MARMARİS’TE GENÇLER YARIŞTI CHP KAZANDI

CHP Marmaris İlçe Gençlik Kolları seçimine başkan adayları Ali Arlı ve Halil Uysal kol kola başladı. Yapılan oylama sonucu Ali Arlı yeni Gençlik Kolları Başkanı seçildi ve her iki aday el ele vererek birlikte, partilileri selamladı.


MARMARİS’TE GENÇLER YARIŞTI CHP KAZANDI

CHP Marmaris İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları Yönetimi seçimi dün (1 Şubat 2020)  Armutalan Kültür Merkezinde yapıldı.
                CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı, CHP Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Bekir Perçin’in de konuk olduğu seçimde; 235 Gençlik Kolları Üyesinden 117 kişi oy kullandı.  Yoğun rekabet ortamında geçen oylama sonucunda Ali Arlı 62 Oy alarak, CHP Marmaris yeni Gençlik Kolları Başkanı oldu. Diğer aday Halil Uysal 53 Oy alırken, 2 oy da geçersiz çıktı.
Seçim sonrası teşekkür konuşmasına birlikte çıkan Başkan Ali Arlı ve ve rakibi Halil Uysal; kendilerine destek olan partilileri selamlayarak; “Biz ağabey kardeş birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu seçimin kazananı partimiz CHP oldu.” dediler.
                Ali Arlı Başkanlığında seçilen CHP Marmaris İlçe Gençlik Kolu yeni Yönetimi; Reha Ulugergerli, Osman Can Çırpı, Alptekin Utangan, İzel Seray, Merve Oktay, Turgut Çakır, Ahmet Öztaş, Halil Armutcuoğlu, Halil İlgün ve İlkin Yankı Çelik’ ten oluşturuldu.