KINALI KUZULARIN ASKER ÇANTASI BAŞKAN SENGEL’DEN

Efes Selçuk Belediyesi olarak bir ilke daha imza atan Başkan Sengel, vatani görevlerini yapmak için hazırlıklarını tamamlayan Efes Selçuk’taki kınalı kuzulara içerisinde temel ihtiyaçların bulunduğu asker çantası armağan etti.


KINALI KUZULARIN ASKER ÇANTASI BAŞKAN SENGEL’DEN

Askere gidecek gençlere çantalarını; Efes Selçuk Belediye Başkan Vekili Dilek Yolcu, Başkan Yardımcısı Bilgi Keskin ve CHP Efes Selçuk Yönetim Kurulu Üyesi İpek Onbaşıoğlu bizzat evlerine giderek teslim ettiler. Başkan Sengel’in asker gençlere gönderdiği mektup ise asker annelerini oldukça duygulandırdı.

Vatani görevlerini yerine getirmek için hazırlıklarını tamamlayan gençleri evlerinde ziyaret eden Efes Selçuk Belediye Başkan Vekili Dilek Yolcu, Belediye Başkan Yardımcısı Bilgi Keskin ve CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İpek Onbaşıoğlu, Başkan Sengel’in hediyesini bizzat takdim ettiler. Başkan Sengel’in mektubunu gören ve duygu dolu anlar yaşayan asker anneleri, “Kadının değdiği her yer çok güzel oluyor” böyle bir incelik gösteren Başkan Sengel’e teşekkürlerini ilettiler.

Efes Selçuk belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, askere gidecek olan gençlere gönderdiği mektubunda şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Arkadaşım;

Kısa bir süre sonra hayatında yeni bir dönem başlayacak.  Bu dönem geçici bir süreyi kapsayacak olsa da hayatında iz bırakan önemli bir zaman dilimi olarak anılarında yer alacak.

Her Türk genci gibi senin için de kutsal olan bu vatani görevi tamamlamak sana önemli deneyimler kazandıracaktır. Her şeyden önce vatani görevini yapmanın huzuru içinde olacaksın. Tüm dünyada yardım severliği, barıştan, dostluktan yana olan tavrı ile tanınan Türk ordusunun bir ferdi olmak senin için bir onur olacaktır. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ; “Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden temiz, daha sağlam bir askere rast gelinmemiştir” sözü senin ne kadar önemli bir görevin olduğunu anlatmaya yeterli diye düşünüyorum.

Elbette askerde bulunduğun süre içerisinde aileni, arkadaşlarını, yaşadığın yer olan Efes Selçuk’u özleyeceksin. Belki tüm bunlardan ayrı kalmak senin için zor olacak. Ancak tüm bunlar geçici bir süreyi, sayılı günleri kapsıyor.

Her Türk genci için önemli olan bu dönemin senin için sağlık ve huzur içerisinde geçmesini temenni ediyorum.

En iyi dileklerimle…

Yolun açık olsun…”