Soyer İlçe Başkanları ile bir araya geliyor

Kongre süreci devam eden CHP İzmir İl Örgütü’nde hareketli günler devam ediyor.


Soyer İlçe Başkanları ile bir araya geliyor

Kongre süreci devam eden CHP İzmir İl Örgütü’nde kongre süreci öncesi hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. 8 Şubat yapılacak il kongresi öncesi toplantılar ardı ardına yapılıyor. Örgüt ve Örgüt Yönetimlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Basınla İlişkiler ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan’ın örgüt yöneticileri ile bir araya gelmesinin ardından bu kez il çapında toplantı düzenleniyor. 
İl Başkanlığı tarafından 30 ilçe başkanı aranarak 28 Ocak(Salı) tarihinde toplantıya davet edildi. Tek tek aranarak davet edilen ilçe başkanlarına toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’inde katılacağı ifade edilirken toplantının içeriği ile ilgili bilgi verilmedi.
TEK ADAY VURGUSU YAPILMIŞTI
Parti kulislerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun il başkanlığı için mevcut başkan Deniz Yücel’i desteklediği konuşulurken, geçtiğimiz hafta Örgüt ve Örgüt Yönetimlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek kente gelerek örgüt yöneticileri ile toplantı yapıp tek aday mesajını iletmişti.