Başkan Selvitopu’na ‘Göztepe’ ziyareti

Taraftar derneği üyeleri ve Öztezel, Karabağlar Belediyesi’ne teşekkür etti.


Başkan Selvitopu’na ‘Göztepe’ ziyareti

Göztepe Spor Kulübü’nün unutulmaz futbolcularından “Cango” lakaplı Cenap Öztezel ve Karabağlar Göztepe Taraftar Derneği üyeleri, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu ziyaret etti.

26 Ocak Pazar günü Beşiktaş karşılaşmasıyla açılacak Göztepe’nin yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Yaşam Merkezi’ne yaptığı katkılar nedeniyle Başkan Selvitopu’na teşekkür eden Dernek Bakanı Yasin Gültekin, “Her zaman Göztepe’nin ve derneğimizin yanında oldunuz. Bu nedenle size çok teşekkür ediyoruz” dedi. Ziyarette Öztezel de, kulüple ilgili anılarını paylaşarak, ahlaklı, çalışkan ve dürüst sporcu olmanın önemini vurguladı.

Pazar günü stat açılışında olacağını bildiren Başkan Selvitopu da, “Stadın Göztepe ve İzmir’e hayırlı olmasını, nice tarihi başarıya ev sahipliği yapmasını diliyorum. Göztepe sonuçta bir İzmir kulübü ve Süper Lig’de kentimizin tek temsilcisi. Olanaklarımız çerçevesinde elimizden geleni yaptık. Bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

UZUNDERE GENÇLİK MERKEZİ

 

Karabağlar’da spora özel önem verdiklerine dikkat çeken Başkan Selvitopu, “Yaşama geçireceğimiz Uzundere Gençlik ve Spor Merkezi’yle, bu alanda önemli bir eksikliği gidereceğiz. Özellikle amatör spor kulüplerimiz, çeşitli branşlara ev sahipliği yapacak 2 büyük salonu, 3 bin kişi kapasiteli tribüne sahip futbol sahası, yüzme havuzu ve tenis kortu bulunan bu merkezden olabildiğince yararlanacak. Bu merkez, Karabağlar’da spor yapmak isteyen hemen herkese açık olacak” dedi.

Ziyaret kapsamında Öztezel ve Karabağlar Göztepe Taraftar Derneği üyeleri, Başkan Selvitopu’yla anı fotoğrafı çektirdi. Dernek üyeleri ayrıca Başkan Selvitopu’na çiçek verdi,  Göztepe Spor Kulübü atkısı armağan etti.