Karabağlar'da CHP Yeni Binasına Taşınıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabağlar İlçe Başkanlığı, bu yıl içerisinde Eski izmir Caddesi’nde mülk satın aldı. Yeni binaya büyük ölçüde taşınan ilçe örgütü önümüzdeki günlerde Karabağlar’da partililerin ve vatandaşın yeni adresi olacak.


Karabağlar'da CHP Yeni Binasına Taşınıyor

“Yeni binamızda daha güçlü bir örgüt olacağız”

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, “Mülkünü aldığımız yeni ilçe binamıza birkaç gün içinde tam olarak taşınacağız. Yeni binamızda daha güçlü bir örgüt olacağız” diyerek partililerine mesaj verdi.

PLANLI HAREKET ETTİK

CHP İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, ilçe başkanlığı görevine geldiğinde İnönü Caddesi’nde çok küçük bir binada hizmet verdiklerini hatırlatarak, “O günden bugüne aşamalı olarak ilçe binamızı büyütme ve nihayet mülk alma hedefini önümüze koyduk. İnönü Caddesi’nden Karabağlar’la daha iç içe olan büyük bir binaya geçtik. Şimdi de Eskiizmir Caddesi’nde Çalıkuşu ve Bahar Mahalleleri’nin ortasında bir ilçe binası aldık. Planlı çalıştık ve başarılı olduk” dedi.

Yeni ilçe binasının çalışmalarına ve örgütlülüklerine güç katacağını ifade eden Yıldız, “Bütün örgütümüz büyük emek verdi. Karabağlar halkı büyük destek sundu. Emek veren herkese teşekkür ediyoruz. Bu binada daha güçlü bir örgüt yapısı oluşturacağız” diye konuştu.

BİNANIN KONUMU

Yıldız, binanın konumunun kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, “Etkimizin görece az olduğu mahallelerde örgütlülüğümüzü arttırmak adına da bir tercih yaptık. Binamızın bulunduğu mahallelerde partimiz daha bir özgüvenle etki alanını genişletecektir” sözlerine yer verdi.

Yıldız, önümüzdeki günlerde yeni binayı il örgütü, milletvekilleri, belediye başkanları ve ilçe örgütüne tanıtacakları bir toplantı düzenleyeceklerini sözlerine ekledi. Yıldız, “Konferans salonuyla güçlü etkinlikler düzenleyebileceğimiz ve bütün birimlerimizin verimli çalışabilecekleri bir binaya geçiyoruz” ifadesini kullandı.